Το γιαουρτι με χαμηλα λιπαρα ελαττωνει σημαντικα τον κινδυνο για διαβητη τυπου 2!!!


Το γιαουρτι με χαμηλα λιπαρα ελαττωνει σημαντικα τον κινδυνο για διαβητη τυπου 2!!!


Σύμφωνα με τα αποτελέσματα έρευνας που δημοσιεύτηκε πρόσφατα, η αντικατάσταση των σνακ, τύπου πατατάκια, κεικ, κρέμες, γαριδάκια από γιαούρτι με χαμηλά λιπαρά ελαττώνει ΣΤΟ ΜΙΣΟ τον κίνδυνο για διαβήτη τύπου 2. Είναι λοιπόν μια καλή συμβουλή για τους ανθρώπους με προδιάθεση για διαβήτη, να τρώνε αντί για σνακ που αναφέρθηκαν παραπάνω, όσο το δυνατόν περισσότερο γαλακτοκομικά με χαμηλά λιπαρά. Τα γαλακτοκομικά προιόντα προάγουν τη σύνθεση της βιταμίνης Κ2 η οποία μειώνει τον κίνδυνο για διαβήτη τύπου 2, περιέχουν προβιοτικά βακτήρια που βελτιώνουν τα λιπίδια στο αίμα και την οξειδωτική κατάσταση του σώματος και έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε νερό άρα βοηθού το ενεργειακό ισοζύγιο του σώματος.

Leave a Comment




0 Comments

Posted by:
azap

Posted on:
Φεβρουάριος 9th, 2014

Posted in:
Κατασκευή ιστοσελίδων | i-magic Web Media Studio Κατασκευή ιστοσελίδων i-magic