Οι φυτικές ίνες της τροφής μειώνουν τον κίνδυνο καρδιαγγειακών και αγγειακών εγκεφαλικών επεισοδίων


Οι φυτικές ίνες της τροφής μειώνουν τον κίνδυνο καρδιαγγειακών και αγγειακών εγκεφαλικών επεισοδίων


Πρόσφατη έρευνα (ανάλυση προηγούμενων μελετών) που δημοσιεύτηκε σε γνωστό ξένο ιατρικό περιοδικό, έδειξε ότι η καθημερινή κατανάλωση με την τροφή 7 γραμμαρίων φυτικών ινών (δηλαδή όταν τρώμε 2-4 μερίδες φρούτα και λαχανικά ή μία μερίδα σιτηρών ή δημτριακών ολικής άλεσης και μία μερίδα φασόλια ή φακή κάθε μέρα ) μειώνει τον κίνδυνο καρδιαγγειακών (εμφραγμάτων) και αγγειακών εγκεφαλικών επεισοδίων.

Leave a Comment




0 Comments

Posted by:
azap

Posted on:
Δεκέμβριος 30th, 2013

Posted in:
Κατασκευή ιστοσελίδων | i-magic Web Media Studio Κατασκευή ιστοσελίδων i-magic