Τα φρούτα, το τσάι και το κρασί θα μπορούσαν να προστατεύουν από το διαβήτη τύπου 2
Τα φρούτα, το τσάι και το κρασί θα μπορούσαν να προστατεύουν από το διαβήτη τύπου 2
Σύμφωνα με πρόσφατη μελέτη που δημοσιεύτηκε σε ξένο επιστημονικό περιοδικό, η κατανάλωση μεγάλης ποσότητας φλαβονοειδών και ανθοκυανινών συμπεριλαμβανομένων συστατικών που περιέχονται στα μούρα, στις φράουλες, στα σταφύλια, στα πορτοκάλια, στις πιπεριές, στο κρασί και στο τσάι θα μπορούσαν να ελαττώσουν τον κίνδυνο για διαβήτη τύπου 2. Η πρόσληψη τέτοιων συστατικών της διατροφής μειώνει την αντίσταση στην ινσουλίνη, βελτιώνει τη ρύθμιση του σακχάρου, και ελαττώνει τη χρόνια φλεγμονή.
Leave a Comment